Hvordan kan kundene mine bestille time?
Oppdatert over en uke siden

Enkelt og greit! Kunder kan bestille gjennom ditt bestillingsnettsted, som du kan dele på ditt nettsted, sosiale medier profiler, eller for eksempel via e-post.

Du finner URL-adressen til bestillingsnettstedet ditt (eller med andre ord bestillingskobling) under fanen Markedsføring - Få bestillinger. Klikk på den, kopier og lim inn der du ønsker å bli booket. Du kan også bestille og dele QR-koden som fører til ditt bestillingsnettsted.

Det andre alternativet for å finne bestillingslenker er via Share Link-knappen som du finner i Kalender-fanen øverst til venstre.

På bestillingsnettstedet kan folk velge mellom de tjenestene og arrangementene du tilbyr. For å fullføre bestillingsprosessen logger de seg inn på kundekontoen sin eller fyller ut de nødvendige opplysningene.

Du får tilsendt en e-postbekreftelse med bestillingsinformasjonen din, inkludert kontaktinformasjon og adresse.

Hvor finner du en bestillingslenke i Reservio Business-appen?

Du finner lenken til bookingnettstedet ditt under Marketing. Klikk på Få bestillinger og del lenken med kundene dine.