Gå til hovedinnhold
Alle samlingerMarkedsføringBestillingsside
Slik setter du opp et egendefinert domene
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å sette opp domenet ditt for bookingnettstedet ditt? Hvis du har abonnert på Standard- eller Pro-planen, kan du endre URL-adressen med domenet inkludert. Som standard kjører bookingnettstedet på reservio.com-domenet, men denne funksjonen lar deg flytte bookingnettstedet til det domenet du ønsker. Takket være dette vises ikke navnet på bookingsystemet vårt i navnet.

Slik setter du det opp:

• I innstillingene til domenet du planlegger å bruke, skriver du inn CNAME i DNS-posten nøyaktig i form av "domene.reservio.com.". Ikke fyll inn URL-adressen til bookingnettstedet ditt på Reservio-domenet, men kopier denne ovennevnte adressen nøyaktig.

Vær oppmerksom på at det egendefinerte domenet du velger, må være et subdomene på tredje nivå, for eksempel "subdomene.domene.com", for at oppsettet skal fungere skikkelig. Hvis du bare bruker et andregradsdomene ("domene.com"), vil det ikke fungere effektivt når du skal omdirigere til bookingnettstedet ditt.

• Når du har fylt ut CNAME på riktig måte, aktiverer du det egendefinerte domenet i fanen Online booking - Oppsett - Webfunksjoner. Ved å aktivere alternativet for egendefinert domene, vil du kunne fylle ut domenenavnet du har forberedt.

• Disse endringene vil være tilgjengelige innen 24 timer etter oppsettet.

Hvis du har en Enterprise-løsning, må du huske på at det å angi et egendefinert domene gjelder for alle kalendere eller ingen. Du kan ikke angi et egendefinert domene bare for bestemte kalendere. Det egendefinerte domenet konfigureres på hovedsiden for booking, der kundene velger mellom filialer. Hver filial (kalender) får deretter sin egen bookingside ved å legge til "/navnpåkalenderen" etter URL-adressen til hovedsiden for booking.

TIPS: Hvis du ønsker å endre URL-adressen til bookingnettstedet, men ønsker å forbli på reservio.com-domenet, kan du kontakte vår kundeservice (du finner ikke dette endringsalternativet i kontoen din, men det er bare vi som kan gjøre det).