Hvordan bruke API
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å integrere data fra Reservio på nettstedet ditt eller i din egen applikasjon? Du kan administrere det takket være API-integrasjon, som er tilgjengelig i premium Pro-abonnementet.

En API er et sett med funksjoner og prosedyrer som brukes av programmerere. Formålet er å sikre kommunikasjon mellom to plattformer som utveksler data med hverandre.

Generelt gir API-et rom for en mer detaljert kobling av bookingsystemet ditt med nettstedet ditt eller dine egne applikasjoner. Gjennom API-tilgang kan du bestemme hvilken type informasjon du trenger for å gjøre tilgjengelig fra bookingsystemet til kundene dine. Dette kan hjelpe deg med å tilpasse hele bestillingsprosessen bedre.

Denne funksjonen krever en rekke innstillinger direkte på nettstedet eller applikasjonen. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss, så oppretter vi API-tilgang for deg, men andre parametere kan bare angis direkte av deg eller din webansvarlig.

Klikk her for å se API-dokumentasjonen.