Ble bestillingen min opprettet?
Oppdatert over en uke siden

Har du bestilt en tjeneste, men vet ikke om bestillingen var vellykket? Du har flere alternativer for å sjekke det:

1. Når du har opprettet en reservasjon, vises en melding på på skjermen som bekrefter at reservasjonen er mottatt.

2. Når bestillingen er godkjent (manuelt eller automatisk av virksomheten), vil du motta en bestillingsbekreftelse i innboksen din.

3. Du kan også sjekke bestillingene dine etter ved å logge inn på kundekontoen din via bookingnettstedet til virksomheten som bruker Reservio.

Du får en rask oversikt over bestillingene dine ved å klikke på navnet ditt eller profilbildet ditt. Hvis du ønsker å se alle bestillingene dine, inkludert tidligere bestillinger, klikker du på Bestillinger.

Du kan se hele listen over kommende bestillinger. Hvis du vil se tidligere, klikker du på Historie.

TIPS: Passer ikke den planlagte avtalen lenger? Det finnes ikke noe enklere enn å kansellere bestillingen.