Slik booker du flere plasser til et gruppearrangement
Oppdatert over en uke siden

Hvis bedriften bruker kalenderen til gruppeaktiviteter, er det mulig å reservere plasser for flere personer samtidig. Du kan gjøre en reservasjon for flere personer via bookingnettstedet til den valgte virksomheten.

1. Åpne bookingnettstedet for den valgte virksomheten, og velg arrangementet du vil bestille. Klikk på Vis detaljer på arrangementssiden og sjekk at det er nok ledige plasser, både for deg og din ledsager. Hvis det er nok kapasitet, klikker du på blå Bestill nå-knappen.

2. I neste trinn i bestillingen, Angi antall plasser du vil bestille (du kan justere tallet ved å klikke på minus- eller plussknappen). I sammendraget må du kontrollere at totalprisen også er riktig justert. Hvis alt er i orden, klikker du på blå Fortsette-knapp.

3. Velg deretter om du vil logge inn via en eksisterende Survio-konto eller hvis du vil fortsett uten logging i, altså som gjest.

4. Deretter kan du redigere eller fylle ut Personopplysninger (det avhenger av om du er logget inn eller ikke) og velg en Betalingsmåter (Hvis du har kjøpt et pass fra selskapet, kan du bruke det her). Du vil også se Avbestillingsregler og Sammendrag i dette trinnet. I tillegg kan du skrive en Bestillingsnotat. Når du har fylt ut all nødvendig informasjon og sjekket at bestillingsdetaljene er riktige, er alt du trenger å gjøre bekreft bestillingen den blå knappen Opprett bestilling.

5. Etter å ha bekreftet opprettelsen av bestillingen, vil du se et bestillingssammendrag og bestillingsbekreftelse.

Det er ikke flere ledige plasser til arrangementet

Det kan hende at alle ledige plasser allerede er booket (arrangementsboksen vil da være grå i kalenderen). I dette tilfellet kan du ikke reservere for dette arrangementet - dessverre er det ikke engang mulig å registrere deg som erstatning.

Jeg kan ikke se gruppe hendelser og antall ledige plasser i booking kalenderen

Når du ser alternativet for å velge en bestemt tjeneste og deretter muligheten til å velge det nøyaktige tidspunktet for reservasjonen, tillater virksomheten reservasjoner bare for enkeltpersoner. I dette tilfellet vil du ikke foreta en reservasjon for flere personer samtidig for den valgte tjenesten. Du må gjøre en separat reservasjon for hver person.