Kontoinnstillinger
Ofte stilte spørsmål
Slik sletter jeg bedrifts- og brukerkontoen min

Vi beklager å se deg dra. Men det er fortsatt mulighet for å tilbakestille kontoen din.

Oppdatert over en uke siden

Vi er lei oss for at du forlater oss. Hvis du ombestemmer deg i fremtiden, har du mulighet til å gjenopprette kontoen din.

Refusjon av betalingen din

Hvis du nylig har gjort ditt første kjøp av våre premiumtjenester, kan du be vår Kundestøtte om refusjon så lenge det er innen 15 dager etter at betalingen ble behandlet (det er den perioden vi garanterer refusjon).

Slik sletter jeg kontoen min

Hvis du vil slette kontoen din, kan du gjøre det mens du er logget inn på kontoen din.

1. Gå til Administrajson - Min forretning - Business detaljer.

2. På høyre side av siden finner du tre prikker og klikker på knappen Sletting av kontoen.

3. Du vil bli bedt om å skrive en begrunnelse for hvorfor du ønsker å slette kontoen din.

4. Bekreft og alt er gjort og slettet.

Vi blir glade hvis du gir oss en tilbakemelding på hvorfor du forlater Reservio.

Hva gjør jeg hvis jeg vil gjenopprette kontoen min?

Hvis du ombestemmer deg senere og likevel vil fortsette å bruke kontoen din, kan du gjenopprette den på. Etter slettingen vil du motta en e-post med en lenke som er gyldig i 7 dager som du kan bruke til å reaktivere kontoen.

Hvis du har problemer, kan du når som helst kontakte vår Kundestøtte på.

Slik sletter du en bedrifts- og brukerkonto i mobilappen

I Reservio Business-appen kan du slette både bedriftskontoen din (som i nettleseren) og brukerkontoen din. Les mer om forskjellene nedenfor.

Slette bedriftskontoen

Hvis du vil fjerne virksomheten din helt fra planleggingsprogrammet, følger du instruksjonene nedenfor:

1. Klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen.

2. Velg Profil under overskriften Administrajson.

3. Klikk på tre prikker øverst til høyre.

4. Bekreft din beslutning ved å klikke på den røde knappen Slette bedriftsprofil.

Slette en brukerkonto

Hvis du har brukertilgang til bedriftens bookingkalender, men av en eller annen grunn ikke ønsker det, kan du slette brukerkontoen din. I dette tilfellet fortsetter virksomheten å fungere som vanlig, og bare én bruker fjernes. Det er kun mulig å slette en brukerprofil i mobilappen Reservio Business.

1. Klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen.

2. Velg Min profil under overskriften Profil.

3. Klikk på tre prikker øverst til høyre.

4. Bekreft avgjørelsen ved å klikke på den røde knappen Slett brukerkonto.

5. I neste trinn skriver du og Send oss tilbakemelding, eller klikk Hopp over tilbakemelding.

6. Skriv inn passordet du bruker for å logge inn, og klikk på den røde knappen Slett min brukerkonto.

TIPS: Hvis du vil slette en hel bedriftskonto, kan du gjøre det via fanen Profil under overskriften Administrajson. Hvis du ved et uhell sletter brukerkontoen din i stedet for bedriftskontoen, vil bedriften fortsatt fungere, og kundene dine vil fortsatt kunne bestille. Du vil bare ikke motta varsler om nye bestillinger eller kunne logge deg inn i bestillingskalenderen. I så fall kan du kontakte vår Kundestøtte på, som vil hjelpe deg med å slette bedriftskontoen. Men husk at sletting av en brukerkonto er permanent og ikke kan angres.