Så begynner vi
Ofte stilte spørsmål
Slik bruker du Reservio Business-appen
Oppdatert over en uke siden

Last ned en gratis Reservio Business-mobilapplikasjon til telefonen eller nettbrettet ditt og hold virksomheten din under kontroll til enhver tid. Administrer bookinger, få tilgang til kundedatabasen og endre innstillinger når som helst og hvor som helst.

Last ned og logg inn

Først laster du ned mobilapplikasjonen Reservio Business fra App Store (hvis du har en enhet med iOS-operativsystemet) eller Google Play (hvis du har en enhet med Android-operativsystemet). Deretter oppretter en konto for virksomheten din (du kan gjøre det i nettversjonen eller mobilapplikasjonen) eller logge inn på den eksisterende kontoen hvis du allerede har en.

Kalender

Etter innlogging vil du automatisk se din arbeidskalender. Her kan du bla gjennom dager, uker og individuelle bestillinger. Hvis du vil opprette en ny bestilling eller hendelse (avhengig av kalendertype), klikker du på den røde plussknappen.

Ledige tidsluker for bestillinger og justering av disse

For å sjekke når dine ansatte kan ta imot nye bestillinger, åpner du fanen Kalender og klikker på kalenderikonet med en penn øverst til høyre. Her kan du velge en dag, som du vil se en liste over ansatte med deres tilgjengelige åpningstider. Du kan enkelt redigere dem ved å klikke på den ansattes navn. I neste trinn velger du mellom Standard (de ansattes åpningstider = virksomhetens åpningstider), Stengt (de ansatte har fri den aktuelle dagen) eller Egendefinert (hvilket som helst tidsrom). Ikke glem å lagre endringene ved å klikke på haken øverst til høyre.

Filtrer bestillinger etter tjenester eller ansatte

Hvis du bare vil vise bestillinger for en bestemt tjeneste eller et bestemt personale, åpner du Kalender -fanen og klikker på filterikonet øverst til høyre. I neste trinn velger du hvilke tjenester du vil vise i kalenderen eller for hvilke ansatte.

Kontakter

Det andre ikonet fra venstre på den nederste linjen er fanen Kontakter. Her har du en oversikt over alle kundene dine. Du kan opprette en ny kundeprofil ved å klikke på den røde plussknappen. Hvis du vil se kundens opplysninger, klikker du på navnet. Der kan du også endre opplysningene deres eller slette hele kundeprofilen.

Markedsføring

Det midterste ikonet på den nederste linjen er fanen Markedsføring. Her kan du tilpasse bestillingsnettsted ditt eller oppdage alternativer for å få nye bestillinger.

Varsler

Det andre ikonet fra høyre på den nederste linjen er fanen Varsler. Tallet i den røde sirkelen ved siden av ikonet viser hvor mange nye bestillinger du har som venter på godkjenning. Hvis du ikke ser et tall, har du tatt igjen alt.

Innstillinger

Lengst til høyre på den nederste linjen er det et tannhjul ikon som symboliserer Innstillinger.

• På den første delen av siden har du informasjon om din Administrajson - der du kan administrere Profil eller Erlæringer.

• Den andre delen handler om Planlegging - du kan sette opp dine Tjenester, Ansatte, Bestillingsregler og Ferie.

• Den neste delen er knyttet til Profil - under Min profil finner du grunnleggende informasjon, og i App innstillinger kan du for eksempel endre dato, klokkeslett, språk eller valuta.

• Den siste delen Andre, er dedikert til Fordelsprogram - der kan du administrere passene dine.

• Under linjen som skiller hoveddelen, finner du Hjelp, Kundestøtte, Vilkår og betingelser, Personvernregler, og blant annet muligheten til å Logge ut.