Bestillinger
Hva du skal sjekke når kunder ikke kan bestille

Kunder kan ikke opprette booking. Bestillingsnettstedet fungerer ikke.

Oppdatert over en uke siden

Opplever kundene dine problemer med å gjøre reservasjoner på bestillingsnettstedet ditt, selv om kontoen din er konfigurert? Ikke bekymre deg! Det kan være noen innstillinger som må justeres. La oss utforske vanlige årsaker til at klienter kanskje ikke kan opprette en reservasjon, og hvordan du kan løse dem:

1. Tjenesten er utilgjengelig for online bestilling

Hvis kundene dine ikke kan bestille en bestemt tjeneste på nettet, kan det være fordi innstillingen er deaktivert. Slik aktiverer du online bestilling for en tjeneste:

• Gå til Business -fanen.

• Naviger til Planlegging og deretter Tjenester.

• Finn den aktuelle tjenesten og åpne innstillingene.

• Du vil se der et alternativ for online bestilling. Skyv bryteren til høyre for å aktivere den (gjør den grønn).

2. Ingen ansatt tildelt tjenesten

Sørg for at tjenesten har en tildelt medarbeider. Slik tildeler du ansatte til en tjeneste:

• Gå til Business -fanen.

• Gå til Planlegging og deretter Tjenester.

• Åpne kortet til den spesifikke tjenesten.

• Klikk på "Rediger" på høyre side.

• Legg til riktig medarbeider.

3. Tidsgrenser for bestillinger

Hvis bestillingsregler begrenser reservasjoner til en viss tidsramme, kan det være lurt å justere denne innstillingen:

• Naviger til Bedrift, deretter Planlegging, og til slutt Bestillingsregler.

• Se etter seksjonen bestillingstidsgrenser og gjør de nødvendige endringene.

4. Skjult servicedel

Hvis klienter ikke finner noen tjeneste på bestillingsnettstedet, kan det være skjult:

• Gå til fanen Markedsføring og deretter Design.

• Se etter tjenesteseksjonen; hvis øyeikonet er krysset ut, klikk på det for å gjøre delen synlig.

5. Mangler åpningstider

Sørg for at du har satt opp virksomhetens åpningstider:

• Naviger til Business, deretter My Business, og til slutt Business Details.

• Still inn åpningstidene i den respektive fanen.

6. Ansattes tilgjengelighet

Hvis en ansatts tilpassede bestillingstimer forhindrer reservasjoner, følg disse trinnene:

• Gå til Bedrift, deretter Planlegging, og Ansatte.

• Åpne den ansattes kort.

• Juster innstillingene under "Angi egendefinerte bestillingstimer".

7. Google-synkronisering

Når hendelser lander på Google-kalenderen din, sørger Reservio for at de speiles, og blokkerer tilsvarende spor.

Sjekk kalenderen din for disse hendelsene også.

Ved å løse disse vanlige problemene vil du sikre en sømløs bestillingsopplevelse for kundene dine. Hvis problemet vedvarer, ikke nøl med å kontakte vårt kundeserviceteam for ytterligere hjelp.