Hvordan administrere tidsplanen for bestemte dager
Oppdatert over en uke siden

Tar din ansatt ferie eller vil ikke være tilgjengelig på en bestemt dag, eller bare for en del av den dagen? I Reservio kan du justere tidsplanen for en enkelt ansatt for individuelle dager og timer.

Du finner denne innstillingen i Kalender fane - Ansatteseksjonen - pil til høyre for valgt medarbeider - Forvalte plan.

• Etter å ha klikket på Forvalte plan alternativet, kan du enkelt redigere tilgjengeligheten til denne ansatte.

• Bare velg ønsket uke i kalenderen på venstre side. Deretter vises de enkelte ukedagene med tidsplanen.

Endring av åpningstider for valgt dag

• Du kan ganske enkelt endre arbeidstiden for den valgte dagen ved å klikke på de opprinnelige åpningstidene.

• Fyll ut de nye åpningstidene i Fra og Til felt, og klikk på Endre.

• Ikke glem å lagre endringene ved å klikke på Avslutte.

Annullering av åpningstider for valgt dag

• Du kan ganske enkelt avbryte arbeidstiden for den valgte dagen ved å klikke på kors ved siden av de opprinnelige åpningstidene.

• I stedet for åpningstider, vil du nå se Stengt for den dagen.

• Ikke glem å lagre endringene ved å klikke på Avslutte.

Legg til åpningstider for den valgte dagen

• Du kan ganske enkelt legge til arbeidstid for den valgte dagen ved å klikke på Legge til timene under de opprinnelige åpningstidene.

• Fyll ut de nye åpningstidene i Fra og Til felt, og klikk på Legge til.

• I stedet for åpningstider på en linje, vil du nå se to linjer med det valgte åpningstidsområdet.

• Ikke glem å lagre endringene ved å klikke på Avslutte.

Denne innstillingen har forrang over alle andre tilgjengelighetsinnstillinger i kalenderen (over Åpningstider for hele virksomheten og Åpningstider for en bestemt ansatt).