Tidsrom for bestillinger

Sett opp spesifikke tidsluker for bestillinger med uendrede åpningstider

Oppdatert over en uke siden

Hvis du trenger å endre et spesifikt tidspunkt som kunder kan bestille hos deg uten å endre åpningstider, er det bare å justere den ansattes arbeidstid (din). Dine kunder vil se åpningstidene til virksomheten din på bestillingsnettstedet, og når de velger en ansatt vil tilgjengelige tider åpne seg.

Spesifikke tidsluker kan settes opp i den enkelte ansattes innstillinger ved å bruke tilpassede bestillingstider.

Ikke glem å lagre endringer!🙂

Hvordan administrere tidsplanen for bestemte dager?

Din ansatt tar ferie eller vil ikke kunne på en bestemt dag, eller til og med bare på en bestemt del av den dagen? Du kan også angi arbeidstiden kun for disse spesifikke timene eller dagene. Bare åpne Kalender, i Ansatte delen velg en ansatt, klikk på den lille blå pilen og velg Forvalte plan.

Der kan du ganske enkelt endre arbeidstiden på en bestemt dag:

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan enkelt administrere dine ansattes arbeidstid for en bestemt dag ved å klikke på Kalender ikonet øverst til høyre. Der vil du se tidsalternativene til individuelle ansatte for bestemte dager, som du enkelt kan endre. Å redigere arbeidstiden til den ansatte for alle dager samtidig i mobilapplikasjonen er dessverre ikke mulig foreløpig.