Legge til en ny medarbeider
Oppdatert over en uke siden

Har du en virksomhet med flere ansatte, og trenger du at kundene skal kunne bestille hos en bestemt ansatt? Opprett en profil for de ansatte, som vises på bookingnettstedet ditt.

1. Du finner muligheten til å legge til en ny medarbeider under fanen Administrasjon - Planlegging - Ansatte.

2. Ved å klikke på den blå knappen Legge til ansatte åpnes et vindu med flere tomme felter.

3. Fyll ut én etter én:

• Navn - Dette navnet vises både i din personlige Reservio-kalender og på bookingnettstedet.

• Tildelte tjenester - Velg hvilke tjenester den ansatte tilbyr.

• Når du oppretter en ny medarbeiderprofil, velges automatisk alternativet Alle tjenester. Ved å klikke på raden Alle tjenester kan du fjerne de tjenestene som den ansatte ikke utfører.

• E-post - Fyll inn e-postadressen hvis du vil at den ansatte skal motta varsler om nye, endrede eller avbestilte bestillinger.

• Hvis du vil motta disse varslene, må du merke av for knappen "La ansatte vite om nye bestillinger via e-post". Denne funksjonen er tilgjengelig i Premium-planene Standard og Pro.

• Hvis du vil at den ansatte skal kunne logge inn med sin egen brukerkonto, merker du av for knappen ved siden av "La ansatte logge inn på Reservio og forvalte sine bestillinger".

• Kort beskrivelse - Skriv en kort beskrivelse der du kort presenterer en medarbeider. Denne beskrivelsen vises for kundene på bestillingsnettsted.

• Angi egendefinerte bestillingstider - Ved å merke av i denne boksen kan du angi egendefinerte bestillingstider. Det er bare å fylle inn hvilke timer den ansatte er tilgjengelig, så prioriterer systemet automatisk denne innstillingen blant de generelle innstillingene for bookingtimer. Men hvis du bruker en kalender for arrangementer, er det irrelevant å angi åpningstider for de ansatte.

4. Deretter er det bare å klikke på knappen Lagre, så er medarbeideren klar til å ta imot nye bestillinger.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen?

Du kan også legge til en ny medarbeider i mobilappen.

1. Klikk på ikonet Innstillinger i bunnlinjen og velg Ansatte.

2. Klikk deretter på den blå knappen + Opprette.

3. Skriv inn et navn og konfigurer tildelte tjenester.

4. Bekreft opprettelsen av den nye personalprofilen med den blå knappen Opprette.

TIPS: Se også andre veiledninger for å se hvordan du redigerer eller sletter medarbeidere.