Gå til hovedinnhold

Slik sletter du en ansattprofil

Skrevet av Kristína Žiaková

For abonnementer: Free, Starter, Standard, Pro

Fungerer på: nettleser på datamaskin, mobilapp

Har en ansatt sluttet hos deg? Da bør du slette profilen deres, så de ikke vises på bestillingssiden din og ikke kan få bookinger fra kunder.

  1. Gå til Innstillinger (1)-fanen – Bedrift – Ansatte (2).

  2. Klikk på den ansatte du vil slette profilen til (3).

  3. Klikk på Tre prikker (1) oppe til høyre og velg det røde alternativet Slett ansatt (2).

  4. Du får opp et vindu hvor du blir spurt om du vil slette ansattprofilen. Bekreft ved å klikke på den røde Slett-knappen.

Vær oppmerksom på at hvis den ansatte har bookinger lagt inn fra før, blir de værende i kalenderen. De vises da som Ikke tildelt i reservasjonsdetaljene under ansattfeltet. Du kan filtrere dem, og deretter tildele en ny ansatt via redigering av bestilling.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også slette en ansattprofil i mobilappen.

  1. Trykk på Meny-ikonet nederst og velg Ansatte.

  2. Trykk på den ansatte du vil slette profilen til.

  3. Trykk på Tre prikker oppe til høyre.

  4. Bekreft ved å trykke på det røde Slett ansatt-valget.

TIPS: Vil du ikke ha ansattprofiler synlige på bestillingssiden, trenger du ikke slette dem én og én. Du kan bare skjule hele ansattseksjonen.

Svarte dette på spørsmålet?