Markedsføring
Analyse
Er det mulig å koble Reservio til Google Analytics?
Oppdatert over en uke siden

Ja! Reservio muliggjør integrasjon med Google Analytics, som måler hvor mye og hvilke sider kundene besøker.

Vanligvis er analyser inkludert i Standard- eller Pro-premiumabonnementene. Hvis du vil bruke denne funksjonen og du bruker Free- eller Starter-abonnementet, må du oppgradere til et av de høyere abonnementene (Standard eller Pro).

Du kan konfigurere Google Analytics i fanen Marketing - Settings. Bare skriv inn Google Analytics-ID i det aktuelle feltet og lagre. Du kan administrere andre innstillinger direkte i det valgte verktøyet, for eksempel hva og hvordan du vil måle.

Hvor finner du integrasjon med GA i Reservio Business-appen?

Du kan koble Google Analytics til Reservio-kontoen din direkte i Reservio Business-appen. Bare åpne Business-profilen din i Innstillinger.

Bruker du Sklik eller Meta Pixel i tillegg til Google Analytics? Du kan også enkelt koble til disse analyseverktøyene. Men hvis du nettopp har begynt med overvåking av kundeatferd, kan du lese denne guiden for å lære hvordan disse analyseverktøyene fungerer.