Analyse
Hvordan konfigurere analyseverktøy?
Oppdatert over en uke siden

Lurer du på hvor lang tid kundene bruker på bestillingsnettstedet ditt, hvorfor de ender opp med å ikke bestille, og når de avbryter bestillingsprosessen? Du får tilgang til all denne informasjonen når du har konfigurert analyseverktøyene dine riktig.

Analyseverktøy er tilgjengelig for brukere som benytter Premium-abonnementene Standard og Pro. Hvis du har Free eller Starter aktiv og ønsker å bruke denne funksjonen også, kan du oppgradere til et høyere abonnement.

Du kan konfigurere analyser i Marketing - Innstillinger fanen. Skriv inn riktig ID i boksen for det valgte analyseverktøyet og lagre endringene. Du kan administrere andre innstillinger, for eksempel hva og hvordan du vil måle, direkte i det valgte verktøyet. Med andre ord, i bestillingsprogrammet vårt skriver du bare inn ID-en din i den aktuelle boksen og administrerer alt annet direkte via Google Analytics, Meta Pixel eller Sklik.

Google Analytics

Google Analytics måler hvor mye og hvilke sider kundene dine besøker.

Metapiksler

Meta Pixel måler hvor mange og hvilke sider kundene dine besøker, og måler i tillegg antall bestillinger.

Sklik

Sklik måler for øyeblikket bare antall bookinger som er opprettet. Dette er et verktøy fra det tsjekkiske selskapet Seznam, så du vil bruke dette alternativet spesielt hvis du driver virksomhet i Tsjekkia.

TIPS: For å finne ut hva du kan konfigurere på bestillingsnettstedet ditt, kan du lese guide til bestillingsnettstedet.