Gå til hovedinnhold
Alle samlingerKontoinnstillingerGenerelt
Hva er minimumssystemkravene for Reservio?
Oppdatert over en uke siden

Har du problemer med å logge inn eller med den generelle driften av bookingsystemet vårt? En av årsakene kan for eksempel være en utdatert enhet eller et utdatert operativsystem eller en utdatert nettleser.

• For å unngå komplikasjoner, ikke beholde gamle versjoner av systemer eller nettlesere. Oppdater alltid hvis operativsystemet eller nettleseren din ber deg om å gjøre det.

• Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å slette historikken og informasjonskapslene i nettleseren din.

• Hvis du ikke løste problemet ved å oppdatere eller slette informasjonskapsler, kan du kontakte vår Kundestøtte.

Reservio Business mobilapp

Last ned Reservio Business-mobilappen til smarttelefonen eller nettbrettet ditt og ha bestillingene dine med deg til enhver tid. Smartenheten din må også oppfylle de tekniske minstekravene. Disse avhenger av hvilken enhet du skal bruke applikasjonen på.

iPhone, iPad eller iPod touch

Operativsystemet iOS 15.0 eller nyere kreves for Apple smarttelefoner og nettbrett. Last ned Reservio Business i App Store.

Android-enheter

For smarttelefoner og nettbrett med Android-operativsystemet kreves versjon 9.0 eller nyere. Last ned Reservio Business på Google Play.