Hvor finner jeg priser for SMS-varsling?
Oppdatert over en uke siden

Har du satt opp SMS-varsler og påminnelser og ønsker nå å sende dem automatisk? Det er ikke noe problem, men husk at SMS-meldinger belastes etter en egen prisliste, som kan variere avhengig av hvilken valuta du bruker i landet ditt.

Åpne denne lenken og bla ned til bunnen av siden der du finner Ofte stilte spørsmål seksjonen. Det femte spørsmålet er "Hvor mye koster SMS varsler?". Klikk på den, så finner du prislisten for ditt land og din valuta, samt for alle andre land og valutaer.