Slik legger du til et bilde i de ansattes profiler
Oppdatert over en uke siden

Legg til et bilde i den ansattes profil. Kundene dine ser det på Bestillingsnettsted og kan velge den medarbeideren de liker best når de bestiller en tjeneste. Opplevelsen deres vil være finjustert ned til minste detalj.

Hvordan gjør man det?

Du kan bare legge til et bilde i medarbeiderprofilen din i mobilappen Reservio Business. Følg disse trinnene:

1. Åpne fanen Innstillinger i den nederste linjen.

2. Klikk på Ansatte under skiltet Planlegging.

3. Klikk nå på profilen til den ansatte som du vil laste opp bildet til.

4. Klikk på det blå kameraikonet over den ansattes navn.

5. Nå kan du velge om du vil laste opp bildet fra mobilgalleriet ditt, eller om du vil ta et bilde av den ansatte med en gang.

6. Etter at du har valgt eller tatt bildet, vises et redigeringsprogram der du kan zoome inn, zoome ut eller rotere bildet om nødvendig.

7. Når du er fornøyd med beskjæringen av bildet, bekrefter du opplastingen ved å klikke på det gule tegnet Velg.

Nå ser du bildet av den ansatte i oversikten over alle ansatte, men kundene dine vil også se det på bookingnettstedet.

TIPS: Vil du at kundene skal vite på forhånd hvordan tjenesten eller arrangementet ser ut? Legg også til et bilde av tjenestene eller arrangementene dine.