Alle samlingerKontoinnstillingerOfte stilte spørsmål
Er det mulig å angi to eller flere forretningsadresser?

Legge til flere bedriftsadresser i "Om oss"-seksjonen

Oppdatert over en uke siden

Avsnittet "Om oss" på din Bestillingsnettsted er et flott sted å vise bedriftens adresse. Den tillater imidlertid bare én adresse.

Hvis du vil inkludere en ekstra adresse, kan du gjøre det i kontoinnstillingene dine ved å skrive den inn i feltet "Notat" under adressedelen.

Du får tilgang til denne innstillingen ved å gå til Nettbestilling - Innstillinger- Bedriftsprofil, og klikke på "Endre" i Addresse delen:

Vær oppmerksom på at den andre adressen ikke vises på kartet.

Hvis du har flere lokasjoner eller adresser og ønsker å ha forskjellige åpningstider eller spesifikk kalender for hvert sted, sjekk denne artikkel.