Kan jeg prøve systemet ditt?

Passer Reservio perfekt for deg? Test det ut med en 14-dagers gratis prøveperiode med premiumfunksjoner!

Oppdatert over en uke siden

Absolutt! Når du har opprettet bedriftskontoen din, får du øyeblikkelig tilgang til en gratis 14-dagers prøveperiode med eksklusive funksjoner som vanligvis er tilgjengelige i premium-abonnementer. Dette gir deg mulighet til å teste systemet vårt grundig og finne ut om det er den riktige bookingløsningen for dine behov.

Prøveversjonen er gratis, og du er ikke forpliktet til å kjøpe et premiumabonnement. Hvis du velger å ikke oppgradere innen prøveperioden er over, går kontoen din sømløst over til Free-abonnementet.