Finnes det en gratisversjon av Reservio?

Utforsk Reservios gratisversjon

Oppdatert over en uke siden

Absolutt, du kan bruke vår online planleggingsprogramvare gratis og nyte godt av fordelene.

Reservio tilbyr en rekke ulike abonnementer for å dekke dine planleggingsbehov, inkludert tre premiumabonnementer: Starter, Standard og Pro, i tillegg til en gratisversjon.

Hva er inkludert i gratisversjonen?

Gratisversjonen av Reservio er en fin måte å komme i gang på, men den har noen begrensninger:

• Du kan foreta opptil 40 bestillinger hver 30. dag.

• Kundedatabasen din er begrenset til 100 kunder.

• Gratisversjonen inkluderer ikke premiumfunksjoner som synkronisering med andre kalendere, SMS-varsler, tilgang for flere ansatte, tilpassede domener og mer. Alle premiumfunksjoner finner du på vår prisside her.

Er det en tidsbegrensning for gratisversjonen?

Bruk gjerne gratisversjonen så lenge den oppfyller dine behov. Reservio handler om fleksibilitet, og vi forstår at ulike brukere har ulike behov.

Hva er forskjellen mellom 14-dagers prøveversjon og gratisversjonen?

Etter at du har opprettet en ny konto, vil du motta en 14-dagers prøveversjon for å utforske Reservios funksjoner. Dette er en mulighet til å prøve ut alle premiumfunksjonene og se hvordan Reservio kan være til nytte for deg.

Hvordan bytter jeg til gratisversjonen?

Når prøveperioden på 14 dager er over, går kontoen din automatisk over til gratisversjonen. Vi ønsker å gjøre overgangen problemfri, slik at du kan fortsette å bruke Reservio, selv om du ikke trenger premiumfunksjonene.

Hva er forskjellen mellom gratisversjonen og de andre abonnementene?

Hvis du vil se hvordan gratisversjonen ligger an i forhold til andre abonnementer, kan du se på prissiden vår her. På denne måten kan du bestemme hvilken plan som passer best for dine planleggingsbehov.