Fakturering og abonnement
Abonnementsbetalinger
Slik endrer du kreditt-/debetkortopplysninger for et abonnement
Slik endrer du kreditt-/debetkortopplysninger for et abonnement

Oppdatering av abonnementskortopplysningene dine

Oppdatert over en uke siden

Hvis du vil endre kreditt-/debetkortopplysningene dine, går du til 2Checkout myAccount.

For kortets gyldighet oppdateringer:

1. Gå til betalingsmåte.

2. Klikk på "Edit" på det valgte kortet.

3. Skriv inn den nye kortinformasjonen og husk å save.

Slik legger du til et nytt kort:

1. Gå til betalingsmåter.

2. Klikk på "Legg til et nytt kort".

3. Skriv inn kortopplysningene i det angitte området og klikk på "Save."

Du kan være trygg på at 2Checkout sørger for at dataene har riktig format gjennom valideringskontroller. Vær oppmerksom på at ny betalingsinformasjon ikke er forhåndsgodkjent, og når det nye kortet er lagret, vil det være tilgjengelig i myAccount.

Deretter kan du knytte kreditt-/debetkort til spesifikke, aktive abonnementer.

1. Gå til Mine produkter .

2. Klikk på Legg til betalingsmåte fra det ønskede abonnementet.

Abonnement Legg til betalingsmåte
  3. Et popup-vindu som det nedenfor åpnes. Velg en betalingsmåte du vil knytte til det valgte abonnementet, og klikk på knappen Oppdater betalingsmåte .

Oppdater betalingsmåte myAccount