Kan jeg gi avbestillingsforklaringer til kundene?

Legge til forklaringer på avbestillinger

Oppdatert over en uke siden

Absolutt! Når du sletter en reservasjon, kan du gi den et personlig preg ved å legge igjen en melding med en begrunnelse.

Enten det gjelder et individuelt møte eller et gruppearrangement, kan du bruke denne funksjonen til å forklare årsaken til avlysningen hvis du har registrert kundens e-postadresse. Du finner knappen delete nederst til høyre i vinduet med bestillingsinformasjonen. Når du sletter en reservasjon, vises en meldingsboks der du kan legge inn detaljene. Bare bekreft ved å klikke på knappen "Delete" for å gi kundene dine en tydelig og informativ avbestillingsopplevelse:

Slik legger du igjen en melding i Reservio Business-appen

Hvis du administrerer bookinger via mobilappen, forblir prosessen sømløs. Du kan avbestille reservasjonen ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av krysset. Når du sletter en reservasjon, kan du legge til årsaken til kanselleringen direkte i varselet, noe som forbedrer kommunikasjonen ytterligere.