Leksjonsadministrasjon
Slik sletter du en repetisjon av gruppehendelser
Oppdatert over en uke siden

Dessverre er det ikke mulig å slette hele repetisjonen direkte i en gjentatt hendelse. Hvis du vil slette hele gjentagelsen av en hendelse, finner du den opprinnelige hendelsen der gjentagelsen ble startet.

Sørg for at du utelukkende utfører sletteprosessen via den opprinnelige hendelsen der repetisjonen opprinnelig ble opprettet. Dette sikrer nøyaktig og omfattende administrasjon av gjentatte tidsplaner for gruppearrangementene dine.

For å fjerne en hel repetisjon:

1. Velg den opprinnelige hendelsen.

2. Når du blir bedt om å slette hendelsen, velger du alternativet Følgende hendelser for å slette hele gjentagelsen.

Hvis du vil slette en enkelt repetisjon, klikker du på hendelsen du vil fjerne og velger alternativet Kun denne hendelsen.

Slik sletter du en enkelt repetisjon i Reservio Business-appen

Du kan også slette en enkelt repetisjon i mobilappen.

1. Finn den gjentatte hendelsen du ønsker å slette i kalenderen.

2. Trykk på hendelsen for å åpne detaljene.

3. Se etter ikonet Edit representert ved en penn eller blyant.

4. Klikk på ikonet Delete, symbolisert med en søppelbøtte, og bekreft kanselleringen av hendelsen.