Lageradministrasjon
Slik redigerer eller fjerner du et produkt fra lageret
Oppdatert denne uken

Vil du justere prisen på et produkt, oppdatere bildet eller fjerne det fra tilbudet fordi du ikke lenger selger det? Følg instruksjonene nedenfor for å justere produktene dine slik at de samsvarer med det aktuelle tilbudet.

Redigere produktet

1. Åpne fanen Administrasjon - Betalinger - Produkter.

2. Fra listen over produkter klikker du på det produktet du vil redigere.

3. Produktinformasjonen åpnes, og du kan enkelt overskrive eller konfigurere den på nytt.

4. Når du er fornøyd med endringene, klikker du på den blå knappen Lagre eller Lagre endringer.

Fjerne produktet

1. Åpne fanen Administrasjon - Betalinger - Produkter.

2. Fra listen over produkter klikker du på det produktet du vil fjerne.

3. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.

4. Velg deretter Slett produkt.

5. Bekreft slettingen av produktet med den røde Slett-knappen.

TIPS: Hvis du er usikker på hvordan du legger til et nytt produkt i lageret, kan du følge denne veiledningen.