Lageradministrasjon
Hvordan lagerføre produkter på lageret?
Oppdatert over en uke siden

Har du fått en vareleveranse til lageret ditt? Glem ikke å justere antall lagerførte produkter i nettlageret ditt også.

Endre antallet av et enkelt produkt

1. Åpne fanen Administrajson - Betalinger - Produkter.

2. I listen over produkter klikker du på det produktet du vil justere.

3. Produktdetaljene åpnes, og nederst på siden ser du lageropplysningene.

4. Klikk på knappen Juster antall i høyre kant av skjermbildet.

5. Angi antall enheter du ønsker å lagerføre, innkjøpsprisen per vare, årsaken til flyttingen (om det er nytt lager, endring, retur eller annet), og du kan også skrive en merknad.

6. Bekreft lagerføringen med den blå knappen Lagre endringer.

TIPS: Hvis du vil lære mer om lagerbeholdning, kan du også lese denne veiledningen.