Hvor finner jeg betalingshistorikken?
Oppdatert over en uke siden

Når du aktiverer POS-systemet, registreres alle betalinger automatisk, og du kan holde oversikt over dem.

Du finner den under fanen Administrajson - Betalinger - Transaksjoner.

Hvilken informasjon finner jeg i transaksjonsdetaljene?

Når du har klikket på den valgte betalingen, ser du transaksjonsdetaljene. Her finner du alle viktige detaljer:

• Betalt beløp

• Dato og klokkeslett for betaling

• Type betaling

• ID for betaling

• Betalingsstatus

• Detaljer om kunden som har foretatt betalingen

• Handlekurvinnhold (informasjon om hva kunden har kjøpt)

Hvordan laster jeg ned en faktura for en betaling?

1. Klikk på betalingen du vil laste ned fakturaen for.

2. På detaljsiden for transaksjonen klikker du på de tre prikkene øverst til høyre og velger Last ned kvittering.

3. Fakturaen lagres i PDF-format direkte på datamaskinen din (eller en annen enhet du bruker).

TIPS: Les denne veiledningen hvis du vil lære mer om kassasystemet.