Alle samlingerFakturering og abonnement
Slik bestiller du et abonnement
Oppdatert over en uke siden

Er du klar til å utnytte det fulle potensialet i bookingsystemet vårt med premiumabonnementene?

Følg disse enkle trinnene for å begynne prosessen med å bestille et abonnement:

1. Klikk på Kalender-fanen .

2. Se etter den gule oppgraderingsknappen øverst i høyre hjørne:

Ved å klikke på denne knappen starter du abonnementsprosessen.

3. Klikk på abonnementet du ønsker og abonnementsperioden (6 måneder, 1 år eller 2 år).

4. Fyll inn opplysningene dine, og betal sikkert via portalen vår.

Som standard er det mulig å betale med kredittkort på nett, via bankoverføring eller via PayPal. Noen få andre alternativer kan legges til disse betalingsmåtene, avhengig av tilgjengeligheten i din region.

Merk: Hvis du vil ha mer informasjon om abonnementspriser, kan du sjekke ut prissiden vår.

Aktiveringen av abonnementet avhenger av den valgte betalings måten og hvor rask betalingen er:

• For kort- og PayPal-betalinger registreres betalingen i løpet av få minutter, og det samme gjelder for aktiveringen av pakken.

• Registrering av en bankoverføring kan ta flere virkedager (vanligvis 3-5), noe som resulterer i en lengre periode for aktivering av premiumtjenester.

Automatisk fornyelse av premiumabonnementet

Når du betaler med kort på nettet og via PayPal, aktiverer systemet automatisk fornyelse. Det betyr at systemet automatisk forlenger premiumabonnementet ditt med en like lang periode ved utløpet av abonnementsperioden. Du vil motta et e-postvarsel før det planlagte abonnementet ditt, slik at du kan deaktivere denne automatiske betalingen.