Reservio Enterprise
Generelt
Slik utvider du premium plan ditt og hvor du finner fakturaer i Reservio Enterprise
Slik utvider du premium plan ditt og hvor du finner fakturaer i Reservio Enterprise
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å sjekke hvor lenge Reservio Enterprise-premium plan ditt er gyldig? Logg inn på på bedriftskontoen din, og du vil se datoen da premium plan ditt utløper øverst til høyre på kontoen. Husk at du bare finner denne informasjonen hvis du er administrator for den valgte kontoen.

Slik fornyer du et premium plan

1. Ved siden av informasjonen om hvor lenge premiumtjenestene dine er aktive, finner du en gul Forlenge-knapp.

2. Når du har klikket på denne gule knappen, oppretter systemet automatisk en ordre for neste periode som er den samme som den som nå utløper. Du ser detaljene, inkludert prisen, som er basert på hvilke funksjoner du bruker.

3. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut faktureringsopplysningene på og betale for bestillingen ved hjelp av en av betalingsmåtene som tilbys.

4. Premium-tjenestene utvides i det øyeblikket betalingsgatewayen registrerer betalingen din.

• Ved betaling med kort eller PayPal skal det ikke ta mer enn noen få minutter å aktivere premiumabonnementet.

• Ved bankoverføring kan det ta 3-5 virkedager å registrere betalingen og aktivere premiumabonnementet.

Hvor finner jeg fakturaen for de betalte tjenestene?

Når betalingen er gjennomført og korrekt mottatt, finner du en oversikt over alle fakturaer ved å åpne fanen Forvalte - Premiumtjenester. Her ser du en liste over alle bestillingene dine, med mulighet for å laste ned en faktura for hver enkelt bestilling.