For abonnementer: Reservio Enterprise
Fungerer på: nettleser på datamaskin
Med Reservio Enterprise kan du legge til og administrere flere kalendere og bestemme hvilken tilgang hver bruker skal ha. Du kan bare gjøre dette hvis du er administrator for Reservio Enterprise-kontoen.
Legge til en kalender
Hver Reservio Enterprise-konto har et maksimalt antall kalendere. Dette antallet avgjør hva abonnementet koster. Hvis du vil legge til en kalender, kan du kontakte Kundestøtte for å øke antallet. Følg deretter disse trinnene for å opprette kalenderen:
Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.
Klikk på den blå knappen + Ny kalender.
Fyll inn all nødvendig informasjon:
Navn på kalenderen.
En egen e-postadresse (som ikke allerede er brukt i en annen kalender) og et passord. Varsler fra kalenderen sendes til denne e-postadressen. Dette oppretter ikke en ny brukerkonto.
Du kan også velge hvilke brukere som skal ha tilgang til kalenderen.
Klikk på Lagre for å opprette kalenderen.
Deretter guider systemet deg gjennom den vanlige oppsettprosessen. Du velger kalendertype og angir de generelle innstillingene for bestillinger. Hvis du trenger hjelp med de ulike trinnene, kan du lese artiklene i denne serien om oppsettprosessen.
Oversikt over brukertilgang og roller
Hver Reservio Enterprise-konto har tre standardroller som bestemmer hvilken tilgang brukerne har:
Admin (brukeren har full tilgang til kalenderen og kan gjøre alle endringer),
Ingen tilgang (brukeren har ikke tilgang til kalenderen),
Kun visning (brukeren kan logge inn på kalenderen, men kan ikke gjøre endringer).
Tips 1: Kontakt Kundestøtte hvis du vil endre eller legge til roller eller justere brukertilgangen. De kan for eksempel gi en bruker administratortilgang uten enkelte rettigheter som du ikke vil at de ansatte skal ha.
Organisere kalendere i grupper
Har du flere avdelinger i samme by som du vil organisere i grupper og vise på bestillingsnettstedet? Slik oppretter du grupper:
Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.
Klikk på den blå knappen + Ny gruppe.
Skriv inn navnet på gruppen, og klikk på Lagre for å opprette den.
Hvis du vil tildele en kalender til en gruppe, holder du musepekeren over raden med kalenderen og klikker på Tannhjulikonet til høyre.
Klikk på Pilen ved siden av kolonnen Gruppe, og velg gruppen du vil flytte kalenderen til.
Husk å Lagre endringene.
Fjerne en kalender
Prisen på Reservio Enterprise-abonnementet avhenger av antallet kalendere. Hvis du sletter en kalender, anbefaler vi at du kontakter Kundestøtte. De kan justere abonnementet og prisen etter det nye antallet kalendere.
Slik fjerner du en kalender:
Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.
Hold musepekeren over raden med kalenderen, og klikk på Tannhjulikonet til høyre.
Klikk på Slett nederst til høyre. Når du sletter kalenderen fra Reservio Enterprise, blir den utilgjengelig og vises ikke lenger på bestillingsnettstedet.
Tips 2: Hvis du vil vite mer om hvordan du redigerer kalendere, kan du lese denne veiledningen.
