Reservio Enterprise
Generelt
Slik legger du til og fjerner kalendere i Reservio Enterprise
Slik legger du til og fjerner kalendere i Reservio Enterprise
Oppdatert over en uke siden

I Reservio Enterprise kan du legge til og administrere flere kalendere som du kan gi hver enkelt bruker tilgang til. Du har bare denne muligheten hvis du er administrator for Reservio Enterprise-kontoen.

Legge til en kalender

Hver Reservio Enterprise-konto har et maksimalt antall kalendere som bestemmer totalprisen. Hvis du trenger å legge til en ny kalender, kan du kontakte Kundestøtte for å justere dette nummeret. Følg deretter disse trinnene for å opprette den nye kalenderen:

1. Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.

2. Klikk på den blå knappen + Ny kalender.

3. Fyll ut all nødvendig informasjon:

• kalendernavn,

• sin egen e-postadresse (som ikke har blitt brukt i noen annen kalender ennå) og passord,

• kan du også angi hvilke brukere som skal ha tilgang til kalenderen.

4. Bekreft opprettelsen av en ny kalender med knappen Lagre.

5. Deretter guider systemet deg gjennom standard registreringsprosess, der du velger type kalender og angir de generelle parametrene knyttet til bookinger. Hvis du er usikker på de enkelte registreringstrinnene, kan du se en serie artikler om registreringsprosessen.

Oversikt over brukertilganger og roller

Hver Reservio Enterprise-konto har tre standardroller som bestemmer hvilken tilgang en bruker kan ha:

• Admin (en bruker har full tilgang til kalenderen og kan gjøre alle endringer der),

• No access (en bruker har ikke tilgang til denne kalenderen i det hele tatt),

• View only (en bruker kan logge seg på kalenderen, men har ikke mulighet til å gjøre justeringer eller endringer).

TIPS 1: Hvis du har behov for å endre eller legge til nye roller eller brukertilganger, kan du kontakte vår Kundestøtte. De kan for eksempel angi administratortilgang, men uten visse fullmakter som du ikke ønsker at de ansatte skal ha.

Inndeling av kalendere i grupper

Har du flere filialer i samme by, og ønsker du å dele dem inn i grupper og gjøre dem synlige på bookingnettstedet? Du kan opprette grupper på følgende måte:

1. Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.

2. Klikk på den blå knappen + Ny gruppe.

3. Skriv inn gruppens navn og bekreft opprettelsen med knappen Lagre.

4. Hvis du vil tilordne en kalender til en gruppe, klikker du på tannhjulsikonet som vises på høyre side av raden med en bestemt kalender når du holder musepekeren over den.

5. I neste trinn klikker du på pilen ved siden av gruppekolonnen og velger den du vil flytte kalenderen til.

6. Husk å klikke på Lagre for å lagre endringene.

Fjerne kalender

Den endelige prisen for Reservio Enterprise-programmet er basert på det spesifikke antallet kalendere. Hvis du ønsker å slette en bestemt kalender, anbefaler vi at du tar kontakt med vår Kundestøtte. De vil justere programmet og prisen i henhold til det nye antallet kalendere.

Følg disse trinnene når du fjerner en kalender:

1. Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.

2. Klikk på tannhjulsikonet som vises på høyre side av raden med en bestemt kalender når du holder musepekeren over den.

3. Nederst i høyre hjørne finner du knappen Fjerne. Når du sletter kalenderen fra Reservio Enterprise, vil du ikke lenger ha tilgang til den, og den vil ikke vises på bookingnettstedet ditt.

TIPS 2: Hvis du vil lære mer om redigering av kalendere, kan du ta en titt på denne veiledningen.