Reservio Enterprise
Generelt
Slik redigerer du en kalender i Reservio Enterprise
Oppdatert over en uke siden

I Reservio Enterprise kan du administrere flere kalendere samtidig. I tillegg til at kan legge til eller fjerne kalendere, kan du også redigere dem. Du har bare denne muligheten hvis du er administrator for Reservio Enterprise-kontoen.

1. Logg inn på Reservio Enterprise-kontoen din.

2. Klikk på tannhjulsikonet som vises på høyre side av raden med en bestemt kalender når du holder musepekeren over den.

3. I denne delen av de generelle innstillingene kan du redigere:

• kalendernavn,

• påloggingsinformasjonen (e-postadresse og passord),

• tilgang for individuelle brukere.

4. Til slutt må du ikke glemme Lagre endringene dine.

Hvis du trenger å redigere detaljer om bookingkalenderen, for eksempel åpningstider, tilbudte tjenester eller tilgjengelig personale, følger du disse veiledningene.