Hvordan synkronisere kalender
Oppdatert over en uke siden

Å koble Reservio-kalenderen din med din personlige Google-, Outlook- eller iCal-kalender er en fin måte å holde styr på alle de planlagte hendelsene dine og din nåværende tilgjengelighet på samme sted.

Du finner synkroniseringsinnstillinger for kalenderen i kategorien Kalender, under tannhjul-ikonet i øvre høyre hjørne av kalenderen din.

Du kan velge om du vil synkronisere alle kalendere eller bare én kalender for den valgte ansatte. Kalendersynkronisering hjelper den ansatte til å ha oversikt over nye bestillinger, og risikoen for å glemme en avtale reduseres betraktelig.

Enveis synkronisering

Synkronisering med Outlook- og iCal-kalendere er enveis, så bare hendelser fra Reservio-kalenderen overføres til en av dine personlige kalendere.

For enveissynkronisering, klikk avkrysningsboksen Del kalender. Eksporter deretter en .ics-fil fra Reservio-kalenderen og importer den til kalenderen din (Outlook, iCal).

Toveis synkronisering

Synkronisering med Google Kalender er mulig i begge retninger – dette betyr at hendelser fra Reservio kopieres til Google og omvendt.

Klikk på den blå Koble til Google kalender knappen for å sette opp toveissynkronisering. Systemet vil deretter lede deg gjennom enkle trinn for å logge på Google-kontoen din og velge spesifikke kalendere du vil synkronisere.

Synkronisering er tilgjengelig med alle premiumplanene (Starter, Standard og Pro).