Reservio Enterprise
Generelt
Introduksjon av Reservio Enterprise-programmet
Oppdatert over en uke siden

Reservio Enterprise er en premiumfunksjon som gjør det mulig å administrere flere kalendere under én felles administratorinnlogging. Det er en ideell løsning hvis virksomheten din har flere filialer og du trenger en egen bookingkalender for hver av dem.

Hvordan vil Reservio Enterprise påvirke bestillingsnettsted?

På bestillingsnettsted finner du en liste over alle filialer. Kundene dine velger blant dem og oppretter ganske enkelt en bestilling.

Må hver filial registreres separat?

Nei. Reservio Enterprise krever ikke at du har hver kalender registrert som en egen konto. De er alle gruppert under én felles påloggingstilgang. Dette gjør det mulig å administrere alle kalenderne dine på ett sted.

Hvor mye koster Reservio Enterprise?

Prisen for denne kontoen er personlig og avhenger av antall kalendere og brukte premiumfunksjoner.

Hvordan kan jeg aktivere Reservio Enterprise?

Hvis du er interessert i dette programmet, kan du kontakte vår Kundestøtte på . De vil diskutere de nødvendige detaljene, beregne den resulterende prisen og sette opp og kjøre Reservio Enterprise for deg.