Alle samlingerNettbetalingerMotta betalinger
Hvilke betalingsmetoder kan kundene mine bruke for å betale?
Hvilke betalingsmetoder kan kundene mine bruke for å betale?
Oppdatert over en uke siden

Du kan velge mellom to alternativer for hvilke typer betalinger du ønsker å akseptere i virksomheten din. Det ene er betaling på stedet (enten med kort eller kontanter), og det andre er kortbetaling på nettet. Nettbetalinger har mange fordeler - de er mer praktiske for kundene, de vil gjøre virksomheten din mer effektiv, og de vil også redusere antallet ubesvarte bestillinger.

Hvis du ønsker å akseptere nettbetaling, må du gå gjennom aktiveringsprosessen for nettbetaling etter at du har registrert deg i bookingsystemet. I denne veiledningen finner du ut nøyaktig hvordan du gjør det.

Når nettbetaling er aktivert, kan kundene dine betale for tjenester og arrangementer på forhånd på nettet via bookingnettstedet ditt. De kan velge direkte mellom flere betalingsalternativer:

• Kreditt- og debetkort Visa, Mastercard, Maestro

• kontanter på stedet

Hvis du vil endre betalingsalternativene du har angitt, åpner du fanen Business - Payments - Payment Options og konfigurerer det du trenger på nytt.

Er du usikker på nettbetalinger? Ta en titt på delen Nettbetalinger i hjelpesenteret vårt, der du finner detaljerte veiledninger og svar på ofte stilte spørsmål.