Alle samlingerNettbetalingerMotta betalinger
Kan jeg endre kontonummeret jeg mottar penger fra nettbetalinger fra?
Kan jeg endre kontonummeret jeg mottar penger fra nettbetalinger fra?
Oppdatert over en uke siden

Har du opprettet en ny konto eller byttet bank og har behov for å endre kontonummeret i systemet? Ikke noe problem! Åpne fanen Salg - Faktureringsdetaljer, så kan du enkelt endre kontonummeret og også andre detaljer.

Når du har endret noen av opplysningene, vises en rød melding øverst som sier at vi har lagt merke til noen endringer og må verifisere dem på nytt (akkurat som når du aktiverer nettbetalinger). Klikk på Bekreft-knappen for å lagre endringene. Inntil den nye informasjonen er kontrollert, vil du ikke kunne ta imot nettbetalinger via systemet vårt (kontantbetalinger påvirkes ikke). Vi anbefaler derfor at du gjør disse endringene på dager der du ikke forventer kortbetalinger.

Er du usikker på hva du skal gjøre med nettbetalinger? Ta en titt på delen om nettbetalinger i hjelpesenteret vårt, der du finner detaljerte instruksjoner og svar på vanlige spørsmål.