Gegevens afdrukken en exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle premium plannen bieden opties voor het afdrukken of exporteren van specifieke gegevens van uw agenda. Deze functie is dus handig bij het maken van uw eigen overzichten van gegevens die u vervolgens op elk moment buiten Reservio kunt controleren.

Een lijst met boekingen op een bepaalde dag afdrukken

Deze optie is van toepassing op de kalender voor individuele afspraken. U kunt een lijst afdrukken van gemaakte boekingen die voor bepaalde dagen zijn gepland.

• Om een dagelijkse planning van afspraken af te drukken, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw Kalender.

• Klik op Afdrukken.

• Kies de dag of het specifieke personeelslid, en druk de lijst met afspraken naar keuze af.

• U kunt ook ruimte toevoegen voor opmerkingen (in het gegenereerde bestand) of elke boeking afdrukken op een aparte pagina.

Een lijst afdrukken van geboekte klanten in een specifiek evenement

Deze optie is van toepassing op de kalender voor groepsevenementen.

• Klik op een specifiek evenement in uw agenda.

• U ziet meer details over deze gebeurtenis, en in de rechterbovenhoek vindt u een tandwielpictogram.

• Klik op het pictogram tandwiel en vervolgens op de optie Afdrukken.

• Vervolgens zal het systeem automatisch een document genereren met een lijst van geboekte klanten.

Uitvoer van gegevens

1. Export van klanten en hun gegevens

• Om alle klanten van uw account te exporteren, opent u het tabblad Klanten.

• In het linkerdeel van het scherm ziet u opties voor het exporteren en importeren van cliënten.

• U kunt exporteren in CSV- of PDF-formaat.

• Na selectie van het gewenste type wordt het bestand automatisch gegenereerd en gedownload naar.

2. Exporteren van gegevens van een specifieke klant

• Om de gegevens van één cliënt te exporteren, opent u het tabblad Klanten en selecteert u de cliënt die u wilt exporteren.

• Klik vervolgens op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer Exporteren.

• Na het selecteren van deze optie voor een bepaalde klant, worden de details en boekingen automatisch geëxporteerd en gedownload naar uw apparaat.

3. Export van boekingen uit een geselecteerde periode

• U vindt deze functie in uw account, onder het tabblad Berijf - Dashboard - Statistieken tonen knop.

• U kunt een specifieke periode selecteren (bijv. deze maand) en dan klikken op het download pictogram in de rechterbovenhoek.

• Het systeem genereert en downloadt automatisch een XLSX-bestand met alle boekingen uit de geselecteerde periode.

• Deze export bevat informatie over de klanten en hun boekingen, zoals de geboekte dienst, tijdstip van boeking, prijs, andere notities, enz.