Boekingssite
Hoe u de taal van uw account en boekingswebsite instelt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard systeemtaal

In Reservio kunt u eenvoudig de systeemtaal wijzigen. Er zijn twee manieren om het te doen. Een daarvan is via je profielpictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Gebruikersprofiel & instellingen — App instellingen — Taal & munteenheid.

U kunt de tweede methode gebruiken als u momenteel het Kalender open heeft staan. Klik in de rechterbovenhoek onder uw profielpictogram op het pictogram tandwiel en klik op Instellingen.

De standaard systeemtaal is de taal voor de interface die u als beheerder direct gebruikt. U kunt kiezen uit maximaal 12 talen.

Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

Waar vind je deze instelling in de Reservio Business-app

U kunt ook de standaard systeemtaal wijzigen in uw mobiele app. Klik gewoon op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer App instellingen. Scroll dan een beetje naar beneden en daar zie je de instellingen onder het kopje Taal & munteenheid.

Taal van de boekingswebsite

Naast het wijzigen van de systeemtaal, kunt u ook de taal van uw boekingswebsite wijzigen, waarmee klanten boekingen maken. U kunt deze instelling vinden in de sectie MarketingInstellingen. Evenzo kunt u kiezen uit de 12 talen.

TIP: U kunt uw boekingswebsite instellen op een andere taal dan uw systeemtaal.