Beleid instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u uw beleid moet instellen, bijvoorbeeld om een Privacybeleid of Algemene voorwaarden te maken, kunt u deze toevoegen in MarketingVoorwaarden.

Algemene voorwaarden en Privacybeleid

U kunt uw Algemene voorwaarden en uw Privacybeleid die klanten zouden moeten accepteren wanneer ze een boeking bij u maken. Om de tekst toe te voegen, klik op Aanmaken en gebruik vervolgens de editor om de tekst te plakken of te typen. Als u klaar bent, vergeet dan niet uw wijzigingen op te slaan door op Gereed te klikken.

Dataretentie

Als u moet voldoen aan lokale regels voor gegevensprivacy, kunt u in het volgende gedeelte kiezen hoe lang u de gegevens van de klant wilt bewaren. Gebruik het vervolgkeuzemenu om te selecteren wanneer de gegevens automatisch worden verwijderd. Er zijn een paar opties, variërend van Nooit tot Na 1 jaar. U kunt ook een aangepaste waarde instellen.

Marketing berichten

Reservio biedt de mogelijkheid om uw klanten toestemming te vragen voor het versturen van promotionele of marketingberichten. Lees meer over marketingaankondigingen.

Waar vindt u deze instellingen in de Reservio Business-app

U vindt alle Voorwaarden instellingen onder de knop Instellingen naast het Profiel.