Laten wij beginnen
Vaak gestelde vragen
Hoe de Reservio Business app gebruiken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Download gratis een mobiele toepassing van Reservio Business op uw telefoon of tablet en houd uw bedrijf altijd onder controle. U kunt uw boekingen beheren, toegang krijgen tot de klantendatabase en de instellingen altijd en overal wijzigen.

Downloaden en inloggen

Download eerst de mobiele toepassing Reservio Business van de App Store (als u een toestel met het iOS-besturingssysteem hebt) of Google Play (als u een toestel met het Android-besturingssysteem hebt). Dan maakt u een account aan voor uw bedrijf (u kunt dit doen in de webversie of de mobiele applicatie) of logt u in op het bestaande account als u er al een heeft.

Agenda

Na het inloggen ziet u automatisch uw werk agenda. Hier kunt u bladeren door dagen, weken en individuele boekingen. Als u een nieuwe boeking of gebeurtenis (afhankelijk van uw agendatype) wilt aanmaken, klikt u op de rode plusknop.

Beschikbare tijden voor boekingen en hun aanpassing

Om na te gaan op welke tijden uw medewerkers nieuwe boekingen kunnen ontvangen, opent u het tabblad Agenda en klikt u op het kalenderpictogram met een pen in de rechterbovenhoek. Hier kunt u een dag kiezen, waarvoor u een lijst van medewerkers ziet met hun beschikbare openingstijden. U kunt ze gemakkelijk bewerken door op de naam van het personeelslid te klikken. In de volgende stap kiest u uit Standaard (openingstijden werknemer = openingstijden van uw bedrijf), Gesloten (werknemer is op de betreffende dag vrij), of Aangepast (een willekeurig tijdsbereik). Vergeet niet de wijzigingen op te slaan door op het vinkje rechtsboven te klikken.

Filter boekingen op diensten of personeel

Als u alleen boekingen voor een bepaalde dienst of een geselecteerd personeelslid wilt weergeven, opent u het tabblad Agenda en klikt u op het filterpictogram in de rechterbovenhoek. In de volgende stap kiest u welke diensten u wilt weergeven in de agenda of voor welke medewerkers.

Contacten

Het tweede pictogram van links op de onderste balk is het tabblad Contacten. Hier heb je een overzicht van al je klanten. U kunt een nieuw cliëntprofiel aanmaken door op het rode plusje te klikken. Als u de gegevens van de klant wilt zien, klikt u op zijn naam. Daar kunt u ook hun gegevens wijzigen of het hele cliëntprofiel verwijderen.

Marketing

Het middelste pictogram op de onderste balk is het tabblad Marketing. Hier kunt u uw boekingswebsite aanpassen of opties ontdekken om nieuwe boekingen te krijgen.

Notificaties

Het tweede pictogram van rechts op de onderste balk is het tabblad Notificaties. Het getal in de rode cirkel naast het pictogram geeft aan hoeveel nieuwe boekingen u heeft die op uw goedkeuring wachten. Als je geen nummer ziet, heb je alles ingehaald.

Instellingen

Helemaal rechts van de onderste balk staat een tandwielpictogram dat Instellingensymboliseert.

• Op het eerste deel van de pagina vindt u informatie over uw Bedrijf - waar u uw Profiel of Voorwaarden.

• Het tweede deel gaat over Plannen - u kunt uw Diensten, Medewerkers, Boekingsregels en Vakanties.

• Vervolgens is het gedeelte met betrekking tot uw Profiel - onder Mijn Profiel vindt u basisinformatie, en in de App instellingen kunt u bijvoorbeeld de datum, tijd, taal of valuta wijzigen.

• De laatste sectie Anders, is gewijd aan het Loyaliteitsprogramma - daar kunt u uw passen beheren.

• Onder de regel die de hoofdsectie scheidt, vindt u Hulp, Klantensupport, Algemene voorwaarden, Privacy beleid, en onder andere de optie Uitloggen.