Wat zijn de minimale systeemvereisten voor Reservio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft u een probleem met het inloggen of met de algemene werking van ons boekingssysteem? Een van de redenen kan bijvoorbeeld een verouderd apparaat of besturingssysteem of een verouderde browser zijn.

• Om complicaties te voorkomen: bewaar geen oude versies van systemen of browsers. Werk altijd bij als uw besturingssysteem of browser daarom vraagt.

• Als het probleem aanhoudt, probeer dan de geschiedenis en de cookies in uw browserte verwijderen.

• Als u het probleem niet heeft kunnen oplossen door cookies bij te werken of te verwijderen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Reservio Business mobiele app

Download de mobiele app Reservio Business op uw smartphone of tablet en houd uw boekingen altijd bij de hand. Uw slimme apparaat moet ook voldoen aan de minimale technische vereisten. Deze zijn afhankelijk van het individuele apparaat waarop u de toepassing gaat gebruiken.

iPhone, iPad of iPod touch

Besturingssysteem iOS 15.0 of hoger is vereist voor Apple-smartphones en -tablets. Download Reservio Business in de App Store.

Android-toestellen

Voor smartphones en tablets met het Android-besturingssysteem is versie 5.0 of hoger vereist. Download Reservio Business op Google Play.