Boekingen
Vaak gestelde vragen
Moeten mijn klanten een app downloaden als ik Reservio gebruik voor mijn bedrijf?
Moeten mijn klanten een app downloaden als ik Reservio gebruik voor mijn bedrijf?

Moeten klanten een app downloaden?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nee, je klanten hoeven geen app te downloaden.

Je klanten kunnen rechtstreeks boeken via je boekingswebsite, die hen een handige en toegankelijke manier biedt om afspraken of diensten in te plannen. Dit betekent dat je klanten gemakkelijk toegang hebben tot je bedrijf, zonder dat er extra downloads of installaties nodig zijn.

Voor bedrijfseigenarenbiedt Reservio een speciale Business app waarmee je je planning, afspraken en andere bedrijfsgerelateerde activiteiten efficiënt kunt beheren.