Facturering en abonnement
Abonnementsbetalingen
Hoe creditcard-/debetkaartgegevens voor een abonnement wijzigen
Hoe creditcard-/debetkaartgegevens voor een abonnement wijzigen

Je abonnementskaartgegevens bijwerken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je creditcard-/debetkaartgegevens te wijzigen, ga je naar je 2Checkout myAccount.

Voor de geldigheid van de kaart updates:

1. Ga naar het gedeelte betaalmethode.

2. Klik op "Bewerk" op de gekozen kaart.

3. Voer de nieuwe kaartgegevens in en vergeet niet op te slaan.

Om een nieuwe kaart toe te voegen:

1. Navigeer naar betaalmethoden.

2. Klik op "Een nieuwe kaart toevoegen".

3. Voer de kaartgegevens in het daarvoor bestemde gebied in en klik op "Opslaan.".

Wees gerust, 2Checkout zorgt er door middel van validatiecontroles voor dat de gegevens in het juiste formaat passen. Merk op dat nieuwe betalingsinformatie niet vooraf wordt geautoriseerd en dat je nieuwe kaart, eenmaal opgeslagen, toegankelijk is in je myAccount.

Vervolgens kun je creditcards/debetkaarten koppelen aan specifieke, actieve abonnementen.

1. Ga naar Mijn producten .

2. Klik op Betaalmethode toevoegen van het doelabonnement.

Abonnement Toevoegen Betalingsmethode
  3. Een pop-upvenster zoals hieronder wordt geopend. Kies een betaalmethode die je aan het geselecteerde abonnement wilt koppelen en klik op de knop Betaalmethode bijwerken .

Betalingsmethode myAccount bijwerken