Kan ik klanten uitleg geven over annulering?

Uitleg toevoegen aan annuleringen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Absoluut! Als je een reservering verwijdert, kun je een persoonlijk tintje geven door een bericht achter te laten waarin je de reden uitlegt.

Of het nu gaat om een individuele bijeenkomst of een groepsevenement, als je het e-mailadres van een klant hebt opgeslagen, kun je met deze functie de reden achter de annulering uitleggen. Je vindt een knop verwijder rechtsonder in het venster met de boekingsgegevens. Als je een reservering verwijdert , verschijnt er een berichtvenster waarin je de gegevens kunt invoeren. Bevestig eenvoudigweg door op de knop "Delete" te klikken om je klanten een duidelijke en informatieve klantervaring te bieden:

Een bericht achterlaten in de Reservio Business app

Als je boekingen via de mobiele app beheert, blijft het proces naadloos. Je kunt de reservering annuleren door te klikken op het prullenbakpictogram naast het vinkje. Als je een reservering annuleert, kun je de reden voor de annulering direct aan de meldingen toevoegen, waardoor de communicatie nog beter verloopt.