Analytics
Hoe stel je tools voor analyse in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vraag je je af hoeveel tijd klanten op je boekingswebsite uitgaven, waarom ze uiteindelijk niet boekten en op welk punt ze het boekingsproces afbraken? Je hebt toegang tot al deze informatie zodra je je tools voor analyse correct hebt ingesteld.

Analysetools zijn beschikbaar voor gebruikers die de Premium abonnementen Standaard en Pro gebruiken. Als je Gratis of Starter actief hebt en deze functies ook wilt gebruiken, hoef je alleen maar te upgraden naar een hoger abonnement.

Je kunt analyses instellen in het tabblad Marketing - Instellingen. Voer de juiste ID in het vak van het geselecteerde analysegereedschap in en sla de wijzigingen op. Je kunt andere instellingen, zoals wat en hoe je wilt meten, rechtstreeks in het geselecteerde gereedschap beheren. Met andere woorden, in onze boekingssoftware typ je gewoon je ID in het daarvoor bestemde vakje en de rest beheer je rechtstreeks via Google Analytics, Meta Pixel of Sklik.

Google Analytics

Google Analytics meet hoeveel en welke pagina's je klanten bezoeken.

Meta pixel

Meta Pixel meet hoeveel en welke pagina's je klanten bezoeken en meet bovendien het aantal gemaakte boekingen.

Sklik

Sklik meet momenteel alleen het aantal gemaakte boekingen. Dit is een tool van het Tsjechische bedrijf Seznam, dus je zult deze optie vooral gebruiken als je zaken doet in Tsjechië.

TIP: Lees de gids voor boekingswebsite als je wilt weten wat je op je boekingswebsite kunt instellen.