Voorraadbeheer
Hoe sla je producten op in de inventaris?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een levering van producten ontvangen in je magazijn? Vergeet dan niet om ook het aantal opgeslagen producten in je online voorraad aan te passen.

Het aantal van één product wijzigen

1. Open het tabblad Bedrijf - Betalingen - Producten.

2. Klik in de lijst met producten op het product dat je wilt aanpassen.

3. De productdetails worden geopend en onderaan de pagina zie je de voorraadgegevens.

4. Klik op de knop Hoeveelheid aanpassen aan de rechterkant van het scherm.

5. Voer het aantal eenheden in dat je op voorraad wilt hebben, de inkoopprijs per item, de reden voor de verplaatsing (nieuwe voorraad, wijziging, retour of anders) en je kunt ook een notitie schrijven.

6. Bevestig de opslag met de blauwe knop Wijzigingen opslaan.

TIP: Als je meer wilt weten over inventariseren, kun je ook deze gids lezen.