W planach: Free, Starter, Standard, Pro
Dostępne na: przeglądarka na komputerze, aplikacja mobilna
Twój pracownik już z Tobą nie współpracuje? Usuń jego profil, dzięki czemu nie będzie wyświetlał się na stronie rezerwacji oraz nikt nie zarezerwuje z nim terminu.
Wejdź w Ustawienia (1) — Biznes — Personel (2).
Kliknij na pracownika, którego chcesz usunąć (3).
Naciśnij Trzy kropki (1) w prawym górnym rogu i wybierz czerwoną opcję Usuń członka personelu (2).
Pojawi się okno z pytaniem, czy na pewno chcesz usunąć profil pracownika. Potwierdź, klikając czerwony przycisk Usuń.
Pamiętaj, że jeśli przed usunięciem pracownika miałeś z nim już rezerwacje, rezerwacje nadal będą widoczne w kalendarzu. Będą one oznaczone jako Nieprzypisane w szczegółach rezerwacji przy polu pracownika. Możesz je w ten sposób filtrować, a następnie przypisać nową osobę przy edycji rezerwacji.
Gdzie znaleźć to ustawienie w aplikacji mobilnej Reservio Business
Możesz również usunąć profil pracownika w aplikacji mobilnej.
Kliknij ikonę Menu na dole ekranu i wybierz Personel.
Kliknij na pracownika, którego chcesz usunąć.
Kliknij Trzy kropki w prawym górnym rogu.
Potwierdź, klikając czerwony przycisk Usuń członka personelu.
Wskazówka: Jeśli nie chcesz wyświetlać profili swoich pracowników na stronie rezerwacji, nie musisz ich usuwać pojedynczo. Możesz po prostu ukryć całą sekcję pracowników.




