Za pakete: Free, Starter, Standard, Pro
Deluje na: namizni brskalnik, mobilna aplikacija
Zaposleni ni več del vašega podjetja? Priporočamo, da izbrišete njegov profil. Tako ne bo več prikazan na vašem spletnem mestu za rezervacije in stranke pri njem ne bodo več mogle rezervirati terminov.
Odprite zavihek Nastavitve (1) — Poslovanje — Osebje (2).
Izberite zaposlenega, katerega profil želite izbrisati (3).
Kliknite na Tri pike (1) v zgornjem desnem kotu in izberite rdečo možnost Izbrišite člana osebja (2).
Odpre se okno z vprašanjem, ali res želite izbrisati profil zaposlenega. Kliknite na rdeči gumb Izbrišite, da potrdite svojo odločitev.
Upoštevajte, da če je imel član osebja pred izbrisom dodeljene rezervacije, rezervacije v koledarju ostanejo. V podrobnostih rezervacije v polju za zaposlenega bodo prikazane kot Nedodeljeno. Na ta način jih lahko filtrirate in pozneje novega zaposlenega dodelite pri urejanju rezervacije.
Kje najti to nastavitev v aplikaciji Reservio Business
Profil člana osebja lahko preprosto izbrišete tudi v mobilni aplikaciji.
Prikličite ikono Meni v spodnji orodni vrstici in izberite Osebje.
Nato izberite zaposlenega, katerega profil želite izbrisati.
Nato tapnite Tri pike v zgornjem desnem kotu.
Potrdite izbiro, tako da tapnete rdeči napis Izbrišite člana osebja.
Namig: Če ne želite prikazovati profilov zaposlenih na spletnem mestu za rezervacije, jih vam ni treba brisati posamično. Enostavno skrijte celoten razdelek za zaposlene.




