Alla samlingarKomma igångKonfiguration av konto
Så här skapar du ett företagskonto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Reservio erbjuder enkel och bekväm hantering av dina kunders bokningar. Känn dig fri att börja njuta av de oöverträffade fördelarna med ett online-bokningssystem:

• möjlighet att göra bokningar online direkt av kunder, utan onödiga telefonsamtal, 24 timmar om dygnet,

• en översikt över alla bokningar på ett och samma ställe

• personlig databas med kunder, inklusive deras kontaktuppgifter

• och bokningspåminnelser så att dina kunder inte glömmer sina möten.

Du kan registrera ett nytt Reservio-företagskonto direkt på vår webbplats www.reservio.com. Det är enkelt och du är bara några snabba steg från din nya bokningskalender!

1. Skapa ett gratis kontohttps://app.reservio.com/sign-up.

2. Fyll i den information som krävs - ditt företagsnamn, förnamn, efternamn, e-post och lösenord. Du kan också fortsätta med Google, Apple eller Facebook och låta Reservio få tillgång till dina uppgifter.

3. Bekräfta skapandet av ett nytt konto med den blå knappen Skapa konto . Detta steg tar dig till nästa sida där du väljer typ av bokningar i din kalender.