Alla samlingarKomma igångKonfiguration av konto
Steg 1: Välj typ av bokningar i din kalender
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det första steget i registreringen av ett nytt konto är att välja typ av bokningar i kalendern.

Detta val påverkar vilken typ av bokningar du kommer att kunna erbjuda och ta emot - bokningar som bokas av en kund (individ) eller mer än en kund (grupp).

Du kan ändra typ av bokning i det andra steget av registreringen. Efter att din kontoregistrering har slutförts är det dock bara vår kundtjänst som kan ändra bokningstypen.

Inom ett företagskonto är det möjligt att endast använda ett av de erbjudna alternativen:

Tidsbeställningar

• Med den här typen kan du skapa och acceptera enskilda bokningar.

• Den är särskilt lämplig för företag där en anställd tar hand om en kund (t.ex. frisörer, barbershops, skönhetssalonger, vårdinrättningar etc.)

Hur bokar kunder?

• På bokningswebbplatsen väljer kunderna först tjänsten eller den önskade medarbetaren (om det finns fler tillgängliga), och baserat på detta val erbjuder systemet alla tillgängliga tider.

Evenemang och lektioner

• Med den här typen kan du skapa och acceptera bokningar för evenemang och aktiviteter där fler än 1 person deltar.

• Den är särskilt lämplig för företag där en anställd kan ta hand om flera kunder samtidigt (till exempel olika övningar eller lektioner - yoga, gruppträning, pilates, samt kurser, workshops, klasser etc.)

Hur bokar kunderna?

• Först måste du skapa ditt schema för evenemang, där du anger den exakta tiden när de äger rum och den maximala kapaciteten.

• Därefter väljer kunden från utbudet av tillgängliga evenemang på bokningswebbplatsen.