Alla samlingarHantering av kalender och bokningarHantering av kalender
Så här filtrerar du möten och händelser i kalendern
Så här filtrerar du möten och händelser i kalendern
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du en kalender full av bokningar och håller du på att tappa överblicken? Filtrera bara vissa anställda, tjänster eller en viss dag och få en detaljerad översikt.

Öppna fliken Kalender , där du kan se tre sätt att filtrera möten eller händelser:

• efter anställda,

• av tjänster,

• per dag.

1. Filtrera efter anställda

Om du vill filtrera efter anställda klickar du bara på namnet på den relevanta anställda i den vänstra kolumnen eller väljer något av de andra alternativen:

• Alla medarbetare - kalendern visar alla medarbetares bokningar.

• En viss medarbetare - kalendern visar endast bokningar för den medarbetare vars namn du har valt i den vänstra kolumnen.

• Ej tilldel ad - kalendern visar de bokningar eller evenemang som inte har tilldelats någon tillgänglig medarbetare.

2. Filtrera efter tjänst

Ett annat alternativ är att filtrera händelser efter tjänstetyp. Markera önskad typ av tjänst i den vänstra kolumnen; endast bokningar eller evenemang som tillhör den här tjänsten visas i kalendern.

TIPS 1: Testa att kombinera filtrering efter tjänster med filtrering efter en anställd för att få en mycket detaljerad översikt.

3. Filtrera efter dagar

När du klickar på knappen Dag under de primära flikarna ser du bara bokningarna/evenemangen för en viss dag i kronologisk ordning. Du kan ändra dag genom att klicka på ett annat datum i den lilla kalendern på vänster sida.

TIPS 2: Du kan enkelt kombinera den här filtreringen med filtrering efter anställda och tjänster. Markera bara önskade tjänster eller medarbetare i den vänstra kolumnen.