Alla samlingarMarknadsföringFå bokningar
Så här delar du din bokningswebbplats på Facebook
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du göra din bokningswebbplats mer tillgänglig och stödja tillväxten av kundkretsen? Dela bokningslänken på Facebook och se fram emot nya kunder och bokningar.

Det här delningsalternativet finns under fliken Onlinebokning - Konfiguration - Få bokningar.

• Klicka på Facebook-knappen.

• Om du inte är inloggad på Facebook kan du göra det i det nya Facebook-fönstret som öppnas i nästa steg.

• Systemet kommer automatiskt att skapa ett Facebook-inlägg som länkar till din bokningswebbplats. Allt du behöver göra är att lägga till en kort beskrivning och dela.

Bokningsknappen på Facebook stöds tyvärr inte för närvarande.